EEN GIDS OM DE JUISTE STIJL EN KUSSENS TE KIEZEN

Gooi kussens zijn een must in elk huis.De bank in de salon moet uitnodigend zijn voor iedereen die je huis binnenkomt. Het is een geweldig stuk decor, en het komt best van pas als je besluit een boek op de bank te kruipen.

Maar er is altijd een debat over hoe je de kussens moet stylen .Net als elke andere decorstijl is de opstelling van kussens ook heel subjectief.Er zijn miljoenen stoffen, stijlen en ontwerpen om uit te kiezen. Je kunt ze versieren als hedendaags, traditioneel, oriëntaals, minimalistisch, bohemien, modern, enz. Naast deze details speelt jouw voorkeur ook een belangrijke rol. Hoe vaak gebruik je de bank, wat is je stijl en hoe wil je dat jouw plek aanvoelt. Dit is waarom het belangrijk is om te begrijpen hoe genuanceerd het is om de sierkussens het mooist vorm te geven.

Speel niet veilig

Eerst en vooral, speel niet veilig met kussens .Dit is een gebied waar je zoveel kunt experimenteren als je wilt. Als je geen geld wilt uitgeven, kun je dingen uit andere kamers van je huis kiezen en een mooie zithoek inrichten. Speel met ontwerp, kleur, texturen en patroon en kijk wat je leuk vindt. Je zult versteld staan ​​van het verschil dat een goede set kussens kan brengen naar een kamer.

Kies Patroon & afdrukken

Mensen die schrikken van afdrukken zijn patronen omdat ze een enorme verklaring afleggen. In plaats daarvan zou men de trend moeten omarmen. Meestal hebben mensen banken op de neutrale kleurenpallet. Als we ervoor kiezen om er neutrale kleuren kussens voor te gebruiken, zal alles er uiteindelijk saai uitzien.Kies uit heldere patronen en speel met de kleuren mee om een ​​samenhangende blik in uw salon te krijgen.

Waar leg de je de kussens neer

Het hangt af van de grootte en plaatsing van uw bank, maar idealiter moet men de kussens in de hoeken plaatsen, zodat de middelste ruimte leeg is om te zitten.Voor een groter stuk van het meubilair, zou u graag meer kussens in te brengen, zodat de hele ruimte ziet er kleurrijk en ingericht.Je moet de bank niet overvol maken. Hedendaagse stijl is minimaal, dus blijf bij minimumnummers van de bank en creëer een look die uitnodigend is voor u en uw bezoekers.

Is de grootte belangrijk?

Men moet twee varianten van grootte mengen en matchen om samenhang te creëren. Houd ook hier rekening met de grootte van uw bank. Een enorm kussen is geschikt voor een vijfzitter maar geen tweezitsbank. De combinatie van twee formaten zorgt voor een visuele interesse in de kamer.

Wanneer zijn het er teveel?

De decorregel van drie is hier ook van toepassing. Gebruik twee kussens in een hoek en een in de andere hoek om het uiterlijk visueel in evenwicht te brengen.Voor een grotere zithoek kun je twee kussens elk in de hoek hebben en één in het midden zodat het hele gebied er speels en uitgebalanceerd uitziet.Voor de enkele bank kunt u een kussen voor kleine passen toevoegen en een deken toevoegen voor warmte en textuur.

Gooi kussens zijn een decor stuk dus schroom niet om te experimenteren.Je krijgt nieuwe looks door een paar kussens op de bank te leggen.